🇹🇷 Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Yeni yılda İşyerinde Etkileşimi ve Motivasyonu Artırmak İçin 7 Araştırma Anketi Fikri

İşyerindeki etkileşimi güçlendirmek, motivasyonu artırmak ve çalışanlar arasındaki bağı kuvvetlendirmek her şirketin hedeflerindendir.

2024’te Pollective Connect ile dakikalar içinde oluşturabileceğiniz araştırma anketleri ile bu hedeflere nasıl ulaşabileceğinizi keşfedin. İşte çalışan etkileşimini artırmanın yaratıcı 7 yolu:

1. Hikaye Araştırma Anketi

Çalışanlarınızı iş deneyimlerini paylaşmaya teşvik etmek amacıyla hikaye araştırma anketleri düzenleyebilirsiniz. Bu araştırma anketleri, günlük iş hayatının içinden ilginç ve öğretici hikayeleri bir araya getirerek ve ekip arasındaki etkileşimi artırabilirsiniz.

2. Görüş ve Öneri Toplama Araştırması

İşyerinde iyileştirmeler ve değişiklikler konusundaki görüş ve önerileri almak, çalışanlarınızın kuruma daha fazla bağlılık hissetmelerini sağlayabilir. Bu sayede, sürekli olarak daha iyi bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

3. Fotoğraf Yarışması

Pollective Connect ile düzenleyeceğiniz fotoğraf yarışması, çalışanlarınızın yaratıcılığını sergilemelerini sağlar. En iyi fotoğrafı çekenlere küçük ödüller vererek motivasyonu artırabilirsiniz.

4. Yetenek Paylaşımı Araştırması

Pollective Connect’in yetenek paylaşımı anketi, ekip içinde ortak ilgi noktalarını keşfetmeye yardımcı olur. Çalışanlarınızın birbirini daha iyi anlaması ve bağ kurması için harika bir araçtır.

5. Online Eğitim Anketleri

Pollective Connect ile düzenleyeceğiniz online eğitim araştırma anketleri, çalışanlarınızın ilgi alanlarını öğrenmenizi ve buna yönelik eğitimler hazırlanması için ilk adımın atılmasını sağlar. Kurumunuzun sürekli öğrenmeyi teşvik ettiğini vurgulayabilirsiniz.

6. Yeni Çalışan Tanıtımı

Yeni çalışanlarınızı daha yakından tanımak için düzenleyeceğiniz araştırma anketi, ekip içinde daha hızlı entegrasyon sağlanmasını ve güçlü bağlar kurulmasını sağlayabilirsiniz.

7. Anket Geri Bildirimleri

Çalışanlarınızın görüşlerini topladığınız araştırma anketinde, süreci sürekli olarak iyileştirmesi ve çalışan beklentilerine daha iyi uyması için size içgörüler ve geri bildirimler toplamasını sağlayabilirsiniz.

Pollective Connect, dakikalar içinde oluşturulan araştırma anketleri ile sadece bilgi paylaşımını değil, aynı zamanda işyerinde olumlu bir atmosfer oluşturarak ekip ruhunu güçlendirebilirsiniz.

Siz de çalışan etkileşimini artırmak ve kurum kültürünüzü şekillendirmek için Pollective Connect hakkında daha fazla bilgi alın veya soru setlerini oluşturmak ve hemen yayına almak için bize ulaşın. → Hatice KulakEnes Keskin


En son yayınlanan yazılar

Veri Odaklı Karar Verme

Veri Odaklı Karar Verme: Neden önemli ve Pollective Focus ile Pollective Connect nasıl…

4 Adımda Anket Katılımını Yükseltin

Anketiniz için istediğiniz katılımı sağlamakta ve etkileşim yaratmakta zorlanıyor musunuz? Bu yazımızda basit…
REFERANSLAR
POLLECTIVE T.C. SANAYİ BAKANLIĞI VE TÜBİTAK ONAYLI ARGE PROJESİDİR.
Pollective

POLLECTIVE'İN TAMAMLADIĞI GİRİŞİM HIZLANDIRMA PROGRAMLARI