🇹🇷 Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Neden Pollective Focus?

(İstanbul, 2023) Pazar araştırmasının dinamiklerini yeniden tanımlayan Pollective Focus, derinlemesine kullanıcı görüşleri ve keskin veri analitiği ile markalara rakipsiz içgörüler sunuyor. Dünya çapında firmaların neden Pollective Focus’u tercih ettiğini ve bu platformun sektördeki diğer oyunculara kıyasla nasıl bir fark yarattığını açıklamaktan gurur duyarız.

Pollective Focus, hedeflenen araştırmalar ve dinamik geri bildirim mekanizmaları ile pazar araştırmasında yeni bir dönem başlatıyor. Pollective, kullanıcı deneyimini ve marka etkileşimini en üst seviyeye çıkarmak için özel olarak tasarlanmıştır.

Pollective Focus’un Diğer Firmalara Göre Avantajları:

• Hedef Odaklı Geri Bildirim: 200.000’den fazla segmente edilmiş kullanıcı kitlesi ile markalar, spesifik kitlelerden doğrudan ve anlamlı geri bildirim alabiliyor.
  • Zengin Veri Analitiği: Gelişmiş analiz araçları sayesinde, alınan her geri bildirim katma değerli ve eyleme dönüştürülebilir verilere dönüşüyor.
  • Kullanıcı Dostu Arayüz: Araştırmacılar için kolay ve etkili bir araştırma oluşturma süreci, katılımcılar için basit ve anlaşılır bir geri bildirim deneyimi sağlıyor.
  • Yüksek Güvenlik Standartları: Katılımcıların ve müşteri verilerinin gizliliği ve güvenliği, en yüksek standartlarda korunuyor.
  • Esnek Çözümler: Her organizasyonun özel ihtiyaçlarına uygun, kişiselleştirilebilir araştırma çözümleri.
  • Anahtar Teslim Hizmetler: Hedef kitle seçiminden, araştırmaların yayına alınmasına, yönetici raporuna kadar anahtar teslim hizmetler sunuyor.

Hatice Kulak ve Enes Keskin, Pollective Kurucu Ortakları, “Pollective Focus, pazar araştırması yapma şeklimizi değiştirdi. Müşterilerimize sunulan derinlemesine içgörüler ve analizler, onlara pazarda belirgin bir avantaj sağlıyor. Bu, sadece veri toplamak değil, aynı zamanda bu verileri stratejik eylemlere dönüştürmekle ilgili.” dedi.

Pollective Focus hakkında daha fazla bilgi almak ve platformumuzun sunduğu avantajlardan nasıl yararlanabileceğinizi öğrenmek için Pollective Focus (https://www.pollective.com.tr/enterprise/focus)  adresini ziyaret edin.

En son yayınlanan yazılar

Veri Odaklı Karar Verme

Veri Odaklı Karar Verme: Neden önemli ve Pollective Focus ile Pollective Connect nasıl…

4 Adımda Anket Katılımını Yükseltin

Anketiniz için istediğiniz katılımı sağlamakta ve etkileşim yaratmakta zorlanıyor musunuz? Bu yazımızda basit…
REFERANSLAR
POLLECTIVE T.C. SANAYİ BAKANLIĞI VE TÜBİTAK ONAYLI ARGE PROJESİDİR.
Pollective

POLLECTIVE'İN TAMAMLADIĞI GİRİŞİM HIZLANDIRMA PROGRAMLARI